De locatie

4

Vitura VitaliteitCentrum is gevestigd op Landpark Assisie in Biezenmortel. Deze unieke locatie is om meerdere redenen uitermate geschikt als thuisbasis voor het Vitura VitaliteitCentrum. De combinatie van omsloten tuinen en 66 hectare natuur sluit perfect aan op de visie van Vitura dat deelnemers naar behoefte de natuur gebruiken voor het verbeteren van hun vitaliteit; zij kunnen zowel in gesloten ruimtes als in open natuur verblijven.

Bovendien is het landgoed gezien haar jarenlange geschiedenis cultureel erfgoed geworden. De sfeer die op het landpark heerst past daarmee zeer goed bij Vitura. Tot slot straalt het landpark zelf een bepaalde rust uit en is het goed bereikbaar voor deelnemers.

Landpark Assisie is eigendom van stichting Prisma. Stichting Prisma biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Op het landpark is echter ook ruimte voor de pijlers bedrijvigheid, vrije tijd en (regulier) wonen. Het Vitura VitaliteitCentrum past uitstekend binnen deze pijlers. Daarom is Vitura voor het vestigen van het Vitura VitaliteitCentrum op het landpark een samenwerking aangegaan met stichting Prisma. Gezien de doelstellingen van beide organisaties is deze samenwerking zeer natuurlijk en vanzelfsprekend.

Print Friendly, PDF & Email