Ervaar de werking van het Vitura VitaliteitCentrum

Graag nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst over het Vitura VitaliteitCentrum. Tijdens deze bijeenkomst geven we u niet alleen informatie over wat Vitura inhoudt, maar nog belangrijker; we laten het u ook ervaren. Na afloop van de bijeenkomst heeft u inzicht in de wijze waarop de Vitura-methode bijdraagt aan vitale  medewerkers en daarmee aan het bedrijfsresultaat!

Het is hard werken in onze huidige samenleving. Werkgevers stellen -zeker in crisistijd- hoge eisen aan managers en medewerkers. Zij kunnen hierdoor, en door de vaak hoge eisen die ook privé gesteld worden, uit balans raken met het risico dat zij langdurig uitvallen.

Managers en medewerkers die zich zowel kunnen inspannen als óntspannen zijn echter heel belangrijk voor bedrijven om succesvol te kunnen zijn. Deze professionals krijgen meer voor elkaar in de beschikbare tijd omdat ze de juiste prioriteiten weten te stellen en overzicht hebben over hun werk. Ze zijn productiever, creatiever, flexibeler, pro-actiever, communiceren makkelijker en leveren betere prestaties. Zij weten namelijk hoe ze de balans houden in hun leven.

Bij Vitura helpen we mensen daarbij. We leren ze de natuur te gebruiken om te rusten en ontspannen, zodat ze zich op andere momenten kunnen concentreren en focussen. Daarnaast werken ze aan het verkrijgen van overzicht en het ontwikkelen van inzicht en bewustwording. Hierbij maken we gebruik van een in Zweden ontwikkelde methode waarin groene (buiten)ruimten en een medische multidisciplinaire benadering een belangrijke rol spelen. Deelnemers ontdekken zelf -uiteraard geholpen door professionals- wat voor hen de ideale aanpak is.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 24 januari op onze locatie in Biezenmortel (Hooghoutseweg 1, 5074 NA Biezenmortel). We starten om 9.30u en eindigen om 12.00u met een lunch.

Heeft u interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een mailtje naar jasperina@vitura.nl. Ook als u verhinderd bent op bovengenoemde datum, maar wel op de hoogte wilt blijven kunt u dit via jasperina@vitura.nl kenbaar maken.

Print Friendly, PDF & Email
Share This: