Referenties

4
“Een nieuw centrum met de natuur als basis voor het vergroten van vitaliteit en balans. Een mooie toevoeging aan het palet van interventies”
Helma de Kok | verzuim- & re-integratie specialist

“Het Vitura VitaliteitCentrum spreekt mij aan omdat het deelnemers in staat stelt zichzelf terug te vinden met en in de natuur met behulp van professionals.”
Ellen Vermeer | Hoofd Personeelszaken Hoppenbrouwers Elektrotechniek

Prisma verleent al ruim 100 jaar zorg aan kwetsbare burgers in de samenleving, de oorsprong van Prisma ligt op Landpark Assisië. Landpark Assisië is een bijzondere buitenplaats waar ruimte is  voor natuur, rust, inspiratie en innovatie. Omdat de samenleving volop is beweging is en verandert, biedt Prisma op Landpark Assisië een plek aan pioniers op het gebied van zorg en samenleven. Pioniers die beschikken over lef, doorzettingsvermogen, de wil om te veranderen, oog hebben voor elkaar en de wens om te delen. Vitura is een van die pioniers. Deze onderneming ondersteunt en begeleidt mensen om vitaal en gezond te worden en te blijven. En waar vinden zij meer natuur, rust en ruimte om weer in balans te komen dan op het landpark? Een perfecte combinatie dus.”
Jaap de Bruin | Lid Raad van Bestuur Prisma

“I worked as a psychiatrist for twenty-five years and I have met these patients in my ordinary practice for over fifteen years. But when I came here I saw a remarkable change only after two or three weeks. These exhausted patients looked more vital, could laugh, reported that they slept better. They had quite another energy.”
Inga Lena Bengtsson | psychiater en psychotherapeut

“It’s my experience so far that nature and nature assisted activities are very, very powerful to restore people suffering from stress related diseases.”
Patrik Grahn | Professor landschapsarchitectuur SLU

Print Friendly, PDF & Email